Spela beachvolley med oss!

TRÄNA BEACHVOLLEY MED OSS

Under sommaren erbjuder vi träning på våra utebanor i Huddinge (direkt utanför våran anläggning) under juni månad. På helger kör vi i regel turneringar som du kan hitta i vår kalender. Organiserad träningsverksamhet enligt nedan.

Missa inte chansen att lära dig spela beachvolley med våra duktiga instruktörer. Du som är ny i sporten bör ta chansen att lära dig spela beachvolley med våra landslagsstjärnor Tina & Sanna Thurin som håller i grundkursen på tisdagar!

INFO OM HÖSTEN 2024
Den 1a augusti öppnar vi anmälan till höstens träningar. Mer info inom kort!

Beachvolley är en rolig, social sport som ger dig bra allsidig träning samtidigt som den mjuka sanden är skonsam mot kroppen.

Till oss är alla välkomna och vi erbjuder träning för alla åldrar. Från nybörjare till världens bästa spelare som våra regerande Europamästare David Åhman & Jonatan Hellvig & vårt damlandslag Tina & Sanna Thurin tränar hos oss!

Vi har cirka 600 deltagare i organiserad träning som tränar regelbundet (minst en gång i veckan). Hos oss är det alltid sommarstämning och alla är välkomna att delta på sin nivå.

Våra tränare – Sveriges bästa!
Våra tränare utbildas kontinuerligt, inte minst av vår Sportchef Mattias Magnusson som blev vald till årets ledare av Svenska volleybollförbundet.

Mattias är även ansvarig för damlandslagets träning.

Hos oss utvecklar du din spelnivå i snabb takt under ledning av Sveriges bästa tränare.  Flera av våra tränare är meriterade spelare med massor med SM-medaljer, landskamper och en del av dem som senare i karriären har satsat på att vara tränare har meriter som landslagstränare med erfarenhet från mästerskap som EM och VM.

Frågor om kurser och träningsverksamhet till traning@thebeach.se

Men inte bara det. Vill du bara lira med dina vänner så kan du boka bana här och vi erbjuder även aktiviteter som Vinnarbana (nivåbaserad) med individuell anmälan där du spelar med och mot olika partners. Du hittar alla våra aktiviter, turneringar, kurser osv på vår matchi-sida och i kalendern får du hela bilden av vad som händer då en del turneringar anmäler man sig till via förbundets system.

Lämna ett svar