Spela beachvolley med oss!

Beachvolley är en rolig, social sport som ger dig bra allsidig träning samtidigt som den mjuka sanden är skonsam mot kroppen.

Till oss är alla välkomna och vi erbjuder träning för alla åldrar. Från nybörjare till världens bästa spelare som våra regerande Europamästare David Åhman & Jonatan Hellvig & vårt damlandslag Tina & Sanna Thurin tränar hos oss!

Vi har cirka 600 deltagare i organiserad träning som tränar regelbundet (minst en gång i veckan). Hos oss är det alltid sommarstämning och alla är välkomna att delta på sin nivå.

Nedan hittar du vårt utbud för organiserad träning:

1. BARN & UNGDOM – Finns reservplatser

Terminen har startat och de flesta grupperna och vi har kö till de flesta grupper men vi har också några grupper där vi har lediga platser, så vill du spela mer, eller står i kö till en populär tid och inte får plats så är mitt tips att kika på följande dagar och tider då vi har lediga platser:

Måndag 1600 Svart grupp
Måndag 1600 intressenamälan, vi har banor och tränare för att köra igång fler grupper!
Tisdag 1600 Blå grupp
Onsdag 1600 Blå grupp
Söndag 1030 Ljusgrön/Grön grupp
Hör av er till mans@08beach.com om ni är intresserade av någon av dessa tider!

2. NY GRUNDKURS I BEACHVOLLEY VECKA 10- ANMÄLAN HAR ÖPPNAT!
Till oss är alla välkomna att lära sig beachvolley. Perfekt start för dig som vill testa på hur det är att träna beachvolley organiserat. Vi startar två nya kurser vecka 10. Tisdagar 16.00 och torsdagar 20.30. 

3. NY FORTSÄTTNINGSKURS – ANMÄLAN HAR ÖPPNAT!
Kan du grunderna och vill ta ytterligare steg i din utveckling? Lär dig lira som proffsen hos oss! Vi startar två nya kurser vecka 10 och du kan välja mellan tisdagar 19.00 eller torsdagar 20.30.

4. NIVÅINDELADE TRÄNINGSGRUPPER – ANMÄLAN HAR ÖPPNAT!
Nästa steg efter fortsättningskursen är att träna i mindre nivåindelade träningsgrupper med en fast grupp & tränare. Stort fokus läggs på din individuella utveckling som spelare. Du kan välja mellan att vara med i en upp till tre grupper /vecka. VÅRTERMINEN 2024 ÄR FULLBOKAD 

Våra tränare – Sveriges bästa!
Våra tränare utbildas kontinuerligt, inte minst av vår Sportchef Mattias Magnusson som blev vald till årets ledare av Svenska volleybollförbundet.

Hos oss utvecklar du din spelnivå i snabb takt under ledning av Sveriges bästa tränare.  Flera av våra tränare är meriterade spelare med massor med SM-medaljer, landskamper och en del av dem som senare i karriären har satsat på att vara tränare har meriter som landslagstränare med erfarenhet från mästerskap som EM och VM.

Frågor om kurser och träningsverksamhet till traning@thebeach.se

Men inte bara det. Vill du bara lira med dina vänner så kan du boka bana här och vi erbjuder även aktiviteter som Vinnarbana (nivåbaserad) med individuell anmälan där du spelar med och mot olika partners. Du hittar alla våra aktiviter, turneringar, kurser osv på vår matchi-sida och i kalendern får du hela bilden av vad som händer då en del turneringar anmäler man sig till via förbundets system.

Lämna ett svar