Grundkurs

GRUNDKURS I BEACHVOLLEY
Nästa start: tisdagar 11 juni, torsdagar 13 juni
Kursen på tisdagar leds av landslaget!

  • Kursen är tre tillfällen och vi kör på den på våra utebanor i Huddinge så långt vädret tillåter. Om det är dåligt väder kör vi på innebanorna. Tränare bestämmer.
  • Vi går igenom grunderna i beachvolley med målet att ni ska lära er tvåmannaspel.
  • Perfekt start för dig som vill prova på att träna beachvolley organiserat.
  • Kursen pågår under tre veckor. Normalt kör vi kursen enligt planering men om enstaka kurstillfälle skulle behöva flyttas så meddelar vi dig.
  • ENDAST 420:-
  • Vi har två grundkurser som löper parallellt; på tisdagar 19-20.30 med start 11  juni som leds av landslaget (se nedan) och torsdagar 20.30-22 med start 13 juni som leds av Rasmus Bodén som är en av våra mest populära PT. Du väljer en av kurserna eller båda om du vill lära dig lira snabbare!

Grundkursen på tisdagar leds av landslaget!

Nu har du chansen att lära dig lira beachvolley med damlandslaget i beachvolley, femfaldiga SM-mästarna Tina & Sanna Thurin!

Kursen går på tisdagar 19-20.30 på våra utebanor i direkt anslutning till vår anläggning The Beach i Huddinge. Tina och Sanna håller i första och sista träningen för kursen men missar tyvärr andra passet men då har vi (nästan) lika bra vikarie.

Mer info och signup på våran MATCHi-sida under kurser!

 

KVALITÉT PÅ TRÄNINGEN

I grundkursen är målet att man ska känna sig bekväm med alla grundslagen och att lära sig hur man  spelar 2 mot 2.

Våra tränare utbildas kontinuerligt, inte minst av vår Sportchef Mattias Magnusson som blev vald till årets ledare av Svenska volleybollförbundet.

HÖGT BETYG PÅ GRUNDKURSEN

Läs enkätundersökningen från grundkursen förra hösten som fick betyg 4,9 av 5.

 

 

 

Lämna ett svar