Skolor

SKOLOR

Vi välkomnar skolungdomar i vår hall och vi välkomnar dig som är lärare och dina elever med öppna armar. Vi ser det som en möjlighet att marknadsföra vår sport för morgondagens stjärnor och bjuder mer än gärna på oss själva om vi får!

Vår lokal är 3100 kvm och rymmer tio banor, 14 duschar, omklädningsrum, servering och en trevlig stämning.

Våra instruktörer är jätteduktiga tränare och inspirerande förebilder.

Vi ger precis den service du vill ha.
Allt du behöver finns i hallen. Nät, linjer, antenner och bollar!

Om du vill kan vi hålla i turneringar eller organiserad träning men om du hellre håller i trådarna själv så går det jättebra. Vi bjuder gärna dig som är idrottslärare på fortbildning om ni är några stycken som vill lära er mer om beachvolley.

Ordning & reda
Vi är stolta över vår anläggning och vår sport som vi gärna lär ut till era elever. För att kunna hålla ett lågt pris till skolor räknar vi med att kunna ha en förhållandevis låg servicenivå i vår reception på dagtid när vi tar emot skolklasser. Därför ska ansvarig lärare medfölja klassen och hjälper oss med ordningsfrågor så att de elever som vill delta i aktiviteten får ut så mycket som möjligt av sitt besök hos oss.

Vi har lite skadegörelse och stölder och ser gärna att det fortsätter så. Dock händer det då och då att en del ungdomar inte sköter sig och det är uteslutande elever som inte deltar i träningen som står för det negativa. Därför ser vi gärna att du som ansvarig lärare har samling med din grupp utanför lokalen och inte släpper in de elever som inte tänkt byta om och vara med och spela. Självklart går det att lägga till den servicen enligt priserna nedan och då får du som bokar gärna meddela så att vi kan avsätta personal för att hålla ett öga på de eleverna.

Kostnad
1,5 timme 100 SEK/elev

Tillägg:
-Instruktör som håller i beachvolleyskola + turnering – 1500:- för upp till 40 elever & 2000:- för över 40 elever.
-30:- per elev per extra halvtimme spel.

Om lärare inte följer med eller stannar hela passet tills samtliga elever lämnat lokalen tillkommer 1000:- för upp till 40 elever.

Obs! Elever som inte deltar i aktiviteten kostar dubbelt. Dvs 200 SEK. Förklaringen är att det uteslutande är elever som inte deltar i aktiviteten som står för skadegörelse och dåligt uppförande. Vi ser helst att elever som inte ska delta i aktiviteten inte kommer in lokalen alls.

Boka
E-post: boka@beachvolley.se

Lämna ett svar