Sök jobb @The Beach!

JOBBA @THE BEACH!

VI FLYTTAR TILL HUDDINGE!

I slutet av augusti drar vi igång verksamheten i vår nybyggda anläggning i Huddinge! Vi drar igång all organiserad träning den 11 september!

Vill du vara en del av vårt team i vår nya anläggning så är du varmt välkommen. Läs mer om oss nedan:

Vi vill skapa bästa möjliga förutsättningar för att så många som möjligt ska kunna prova på och träna världens roligaste sport beachvolley!

Just nu söker vi dig som har ett ett grymt driv som är pepp på att tillsammans med oss lyfta vår verksamhet till nästa nivå!

Verksamheten är i grunden idrott men är helt privat finansierad. Vår modell för att få ekonomin att gå runt är dels att jobba för så hög beläggning som möjligt på våra banor, dels erbjuda förstklassiga evenemang för företagsgrupper eller andra grupper också förstås. Vår personal är en väldigt viktig del av våra kunders upplevelse så om du ska trivas hos oss och vi med dig så är din inställning till jobbet avgörande.
20220710 Vi söker just nu: 

Köksmästare med känsla för beach!

Drömmer du om att jobba i en somrig miljö året runt? Hos oss får du stor frihet att utveckla såväl meny, koncept som rutiner och arbetsflöden!

Vi söker dig som är driven, motiverad och serviceinriktad Köksmästare och har en relevant bildning/erfarenhet. Du har troligen en bakgrund som kock och gärna från restaurang/krog branschen. Du vet vilka krav som ställs på ett kök för att nå lönsamhet samtidigt som köket uppfyller alla de krav som såväl myndigheter som våra kunder ställer vad gäller egenkontroll, hygien, spårbarhet och vad det innebär att ansvara inför alkohollagen. Jobbet är hands-on från start där din roll blir att tillsammans med dina medarbetare utveckla allt som har med mat och dryck att göra.

Central roll i vårt team!
Vi älskar beachvolley och mat. Hos oss får du en central roll i vårt team där vi har högt i tak vad gäller kreativitet och arbetsglädje utan att göra avkall på ansvar och professionalism. För att du ska trivas hos oss och att vi ska trivas med dig så är det viktigt att du känner ansvar och stolthet över ditt jobb. Såväl när du jobbar själv som i team.

Som person är du glad och positiv med hög servicekänsla. Som ledare är du ansvarsfull och tydlig. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbete och kommer med egna initiativ och att genomföra förbättringar till det bättre, ja det, gör du gladeligen varje dag.
Vår verksamhet
Större delen av året serverar vi mat i vår servering The Beach. Under sommaren driver vi en sommarservering i Tylösand via vårt dotterbolag BeachTravels. Volymen mat som går ut från våra kök kan variera kraftigt. Kontrasten mellan att styra själv över ett kök med 20-talet matgäster till att servera 400 dagens lunch under första halvan av dagen för att under den senare delen servera 500 hamburgare under en solig dag under beachvolley-SM är enorm. Du trivs i såväl det lilla sammanhanget som i det stora där din roll blir att skapa struktur och rutiner för massor med medarbetare.

Så här söker du:

 1. Du laddar ner och läser vårt dokument ”Så jobbar vi @ The Beach” som är gammalt men det ger dig en bra känsla för hur vi tänker och jobbar.
 2. Maila Personligt brev, CV och referenser vi kan ringa.
 3. Skicka din ansökan till david@beachvolley.se

Vill du jobba hos oss men ovan jobb är inte riktigt rätt? Läs nedan!

Extrajobb, praktik, heltid, halvtid, timmar? Vi utgår från det som funkar och är flexibla. Ange vad som skulle passa dig bäst i din ansökan.

  • Praktikant.
   Vill du praktisera hos oss? Läs ”Så jobbar vi @ The Beach” och om du gillar det du läst får du gärna skicka en intresseanmälan till olle@beachvolley.se och/eller david@beachvolley.se
  • Servicepersonal – Deltid enligt ök.
    Läs mer om vad det innebär att jobba hos oss (och vad det inte innebär) i vårt dokument ”Så jobbar vi @ The Beach”. Vi ser gärna att du gillar att ta stort eget ansvar samtidigt som du trivs med att vara en del av ett lag. Dina arbetstider blir de tider som folk kan träna vilket innebär en hel del kvällar och helger. Frågor till olle@beachvolley.se och/eller david@beachvolley.se
   OBS! Vi söker INTE dig som bara kan jobba kontorstider!
  • Uppfinn ditt eget jobb.
   Vi gillar kreativa förslag och driftiga människor. Har du ett förslag på hur du skulle få någon av våra verksamheter att rocka så lyssnar vi gärna på vad du har att säga. Läs gärna ”Så jobbar vi @ The Beach” så att du får lite pejl på hur vi jobbar.

 

Så här söker du:

 • 1. Ladda ner och läs vårt dokument Så jobbar vi @ The Beach noga. Den är främst anpassad för den som söker jobb hos oss som servicepersonal men ger en bra känsla för hur vi jobbar även för den som söker en annan tjänst.
 • 2. Skicka ett e-post där du berättar om dig själv och varför du vill jobba hos oss. Ta med två referenser samt CV.

Skicka ansökningar till david@beachvolley.se

BILDER

Det är inte varje dag vi har temafester men vi har ofta evenemang för såväl företagsgrupper som för medlemmar. Oavsett om utstyrseln är SuperMario eller shorts och t-shirt så siktar vi alltid på att skapa en skön stämning och där är personalens engagemang och inställning en väldigt viktig ingrediens.

Ett svar på ”Sök jobb @The Beach!”

Lämna ett svar