Träningsgrupper sommar 2024

TRÄNINGSGRUPPER I BEACHVOLLEY SOMMAR 2024 PÅ VÅRA UTEBANOR I HUDDINGE, JUNI – DEADLINE ANMÄLAN 22 MAJ!

För dig som vill träna beachvolleyboll organiserat och har gått vår fortsättningskurs eller har motsvarande kunskaper erbjuder vi nivåindelade träningsgrupper. Att träna beachvolleyboll i träningsgrupp är utan tvekan det bästa sättet att utvecklas som spelare samtidigt som det är socialt och roligt.

Till oss är alla välkomna för att få bra träning och ett avbrott i vardagen med sommarkänsla!

KVALITÉT PÅ TRÄNINGEN

Vår ambition är att deltagarna i träningsgrupper ska utveckla sin spelnivå i snabb takt under ledning av Sveriges bästa tränare.

Våra tränare utbildas kontinuerligt, inte minst av vår Sportchef Mattias Magnusson med meriter som landslagstränare,  årets ledare av Svenska Volleybollförbundet, osv.  Vi utbildar alla våra tränare och bland dina coacher vimlar det av världstourspelare, svenska mästare och landslagstränare som gör allt för du ska lära dig så mycket som möjligt.

SÅ GÅR ANMÄLAN TILL

Det som påverkar exakt antal deltagare och grupper vi kan ta emot beror dels på vad som står i anmälningarna och dels på hur vi kan organisera tränare och träningstider.

Till grund för hur träningsgrupperna delas in ligger en ranking som sportchef Mattias Magnusson skapar tillsammans med övriga tränare. Vi har därför bra koll på de som deltagit senaste terminerna men ber er ändå fylla i anmälan noga. För er som inte varit med tidigare är det ännu viktigare att ni beskriver er nivå.

INFO SOMMAREN 2024, JUNI

 • Vi räknar med 4 tillfällen under JUNI månad. Vi erbjuder träningsgrupper måndagar 19.00-20.30, 20.30-22.00 samt onsdagar 19.00-20.30 eller 20.30-22. Torsdagar 17.30 eller 19.00 men torsdagar blir tre tillfällen (den 6/6 är nationaldag).
 • Start måndagar den 3/6
 • Start onsdagar den 5/6
 • Start torsdagar den 13/6
 • Sista planerade träning 24 respektive 26 juni och 27 juni (enstaka träning kan bli flyttad eller framskjuten på grund av evenemang eller annan anledning).
 • Du kan önska att träna flera gånger i veckan! Vi kan inte garantera att det går att lösa men om det passar och funkar så försöker vi lösa det! Ett tips om du önskar träna fler gånger i veckan är att du markerar att du kan träna alla dagar och tider vilket ökar dina chanser!
 • Du kan inte hamna i en träningsgrupp med högre spelnivå än din egen för att du har krav eller önskemål men du kan hamna i en grupp med lägre spelnivå än din (t. ex. om ni är två vänner som vill träna samtidigt så placeras ni på den nivå som den sämre av er har). Skilj på önskemål och krav! Anger du krav som vi inte kan uppfylla så placerar vi dig inte i en grupp. För att vara tydlig: Du kan inte ange krav som handlar om nivå i utpressande syfte, t. ex. krav om att vara med i bästa gruppen! Du kan ej heller ange krav om att vara med i en specifik grupp. t. ex. krav på att vara med i grupp Solros då  Solros våren 2024 och solros sommar 2024 inte är samma sak.
 • Vi förbehåller oss rätten att hänvisa deltagare som skulle behöva gå grundkursen eller fortsättningskursen istället att göra det. Vi står för vår subjektiva bedömning och det är inte ovanligt att en del spelare blir hänvisade att gå grund eller fortsättning istället för träningsgrupp.
 • Vi förbehåller oss rätten att ställa in träningstillfälle på grund av event eller annan oförutsedd händelse. I sådant fall ersätter vi träningstillfället i första hand med ett nytt träningstillfälle.
 • Pris Måndagar och Onsdagar 1395:- klockan 19 och 1195:- klockan 20.30. Priser torsdagar som är ett tillfälle mindre blir 995:-
 • Under 26 år får 10% rabatt (under eller fyllt 25 år för att anses vara en ungdom. Från och med din 26:e födelsedag anses du vara vuxen).
 • Betalning via faktura som skickas till angiven e-post. Observera att fakturan kommer via Billogram och faktureras i efterskott. Ytterligare fakturakostnader kan tillkomma för eventuell pappersfaktura (om du inte markerar att du mottagit faktura via e-post) samt vid sen betalning för påminnelse, ränta osv.
 • Anmälan är bindande! Betalning via faktura sker en bit in i säsongen. Om du är osäker så anmäl dig inte.
 • Frågor angående våra träningsgrupper & kompletteringar efter att du gjort din anmälan mailas till traning@beachvolley.se
 • Har något hänt eller blivit fel som gör att du behöver göra ändringar i din anmälan? Då gör du en ändringsanmälan här!
 • När olyckan är framme! Läs mer om regler för avanmälan här.

INFO & ÄNDRINGAR

Eventuella ändringar publiceras på denna sida & kommuniceras via den Facebookgrupp som skapas för deltagare i träningsgrupper.

ANMÄLAN NEDAN: